28 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 10.46 ч. Луната вече навлиза в Овен и дава старт на активен ден.

До 14 ч. настроението ще е променливо, противоречиви и напрегнати ще са отношенията със жените, както между приятелки и майки и дъщери. Не избързвайте да казвате спонтанно това, което първо ви е минало през ума. Премислете и изчакайте афекта да премине.

На 31 октомври в събота очакваме пълнолуние в 9-тия градус на Телец, ускорението на събитията и нарастващото напрежение ще се усеща още от днес. Това е закономерен процес преди всяко пълнолуние.

Днес ретроградният Меркурий, движейки се „назад“ преминава от Скорпион обратно във Везни до 11 ноември. Това е много характерна ситуация, която ще промени планове и обещания. Всичко, което сте уговорили и уточнили през последните 2-3 седмици, сега ще подлежи на предоговаряне или отмяна, до пълна промяна на намеренията и сценариите.

Венера сменя своя знак!! В 3.42 ч. през нощта Венера преминава от Дева във Везни до 21 ноември.

В този знак тя е много силна и се чувства много комфортно, защото управлява Везните. Взаимоотношенията ще станат по-спонтанни и хармонични, любовните отношения ще се оживят, няма да са толкова пресметливи и дистанцирани.

Повече за Венера във Везни прочетете ТУК

Днес и утре може да проведете ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да активирате енергията на парите и любовта в живота си. Инструкции за този ритуал прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.47 ч. – 10.46 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел