28 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 5.40 ч. сутринта настъпва новолуние в 5-тия градус на зодия Скорпион.

Точката на новолунието ще бъде в опозиция, напрегнат аспект, с планетата на обновлението и неочакваните обрати – Уран. Това е аспект както на освобождението, така и на загубите. Житейските сценарий ще са различни, в зависимост от индивидуалната съдба и хороскоп. В този ден трансформационните процеси, които набираха скорост през изминалата седмица, сега ще намерят пълно изразяване.

За да се справите максимално добре е важно да сте умерени, деликатни и да не разгорещявате спорове и липса на единомислие. Не внасяйте допълнително дисбаланс и напрежение. Защото събитията може да излязат от контрол.

Финансовите теми, както и темите за власт, управление и контрол ще имат преобладаващо влияние. Манипулациите и подмолните действия, въпреки откритият характер на Уран, също ще бъдат налице.

Меркурий вече забавя своето движение, защото от 31 октомври ще бъде ретрограден до 20 ноември.

Важни послания за следващата седмица очаквайте в часовете от 17-20 ч. Каквото направите, помислите или кажете в този интервал, ще бъде от голяма важност.

Днес е денят за писане на желания по новолуние.

Повече за новолуние в Скорпион може да прочетете ТУК.

Който не е запознат още с техниката на писане на желания може да прочете за това ТУК.

ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО!!! Внимателно се разпореждайте с парите си. Харчете ги само за неща, които са ви много необходими. Не преминавайте вашият личен психологически праг на харчене, всеки има своя лична представа за „много пари“. Идеята е в такива дни да не прескачате точно този вътрешен, индивидуален  финансов лимит.

Повече за дните без богатство прочетете ТУК.

ВАЖНО! НАБЛИЖАВА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019 г.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел