28 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Телец- зодиакален знак, който е всеотдаен към дома и семейството. Отличен ден да се хармонизират отношенията у дома. Непременно намерете време да по общувате задушевно, да се съберете на общ обяд или вечеря.

В такива дни е добре да се подреди дома, да се внесе повече красота, чистота и уют.

Ако от вчера са възникнали трудности и кризиси във връзките, постарайте се днес те да не се задълбочават или поне ги приемете спокойно и философски. Подобни кризиси преди затъмнение са често срещано явление. Съветът е да не се афектирате прекалено и да не избързвате с преценките и осъжданията.

Днес и утре са много подходящи дни за обучение, за преговор и писмена работа. Не ги пропускайте.

За утре си направете планове или преди 14.49 ч или за след 18.17 ч., защото в останалото време ще има Луна без курс и направеното тогава няма да носи нито полза, нито удовлетворение.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел