28 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много продуктивен и успешен ден. Особено е подходящ за водене на преговори, подписване на договори, за  установяване на нови партньорски и бизнес връзки.

Добър ден както за бизнес и обучение, така и за лични и партньорски отношения.

Много сила и енергия има в този ден, максимално се концентрирайте, за да я използвате.

Днес Меркурий е в хармонични аспекти с Нептун. Това ще допринесе за много по-фино възприятие на действителността. Вдъхновението ще ви води по правилните пътища при взимане на решения. Ако не почувствате прилив на сили и ентусиазъм, когато се зароди дадена мисъл или решение, това определено не е вашата посока.

Още един хубав аспект за днес: Венера и Уран, които ще допринесат за нови връзки и партньорства и неочаквани източници на доходи.

Само трябва да обърнете внимание, че има кратък период на Луна без курс от 12.50 ч. – 14.34ч., когато не трябва да вършите нищо важно, което искате да се развива в бъдещето.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.50 ч. – 14.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв