28 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е благоприятен, продуктивен, ще се предостави възможност да се фокусираме във важни проекти или намерения поизоставени в близкото минало.

Хармоничен аспект има днес на Марс със Сатурн, която ще ни помогне да спазваме срокове, дисциплина, добре да фокусираме вниманието си. Чувството за мярка ще подпомогне за правилни действия и реакции.

Меркурий и Юпитер са в съвпад в 5-тия градус на Стрелец. Това ще ни помогне да проявим най-доброто от конкретното и абстрактното мислене. Много вярно ще се осъзнае насъбралата се информация, която и днес ще продължава да се проявява, дори без да сте полагали усилия.

Не пропускайте да съживите и укрепите личните и бизнес-отношения с чужбина днес и утре.

Все още сме под въздействието на съвпада между Слънцето и Меркурий. Възможно е и днес да постъпва важна информация, която от дълго време ви е била нужна. Не си отслабвайте вниманието.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!