28 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започва малко напрегнато, но за сметка на това ще действа доста мобилизиращо. Луната все още е във Водолей, но рано сутринта ще бъде в съвпад с Марс.

Това е неприятен аспект, защото носи конфликти и напрежения, особено сред близките хора у дома. Затова до 11 ч. сутринта трябва да се овладява войнствения характер на планетата Марс. Може да се появят провокации и нехармонични ситуации. Вътрешното напрежение, особено при по-чувствителните хора може да даде грешни или прибързани постъпки.

По-хармоничната част на деня е от 11 до 15.30 ч., тогава се успокояват напрегнатите влияния.

След 15.30 ч. може да настъпят някои ограничения, тонусът и настроението ще са на ниски нива. Трябва да се полагат усилия, за да не се почувствате депресирани.

В 21.28 ч. Венера и Сатурн са в точен съвпад в 22-рия градус на Водолей. Общуването ще е доста хладно и филтрирано, любовните и партньорските отношения също ще преминат през лека „ледникова епоха“ днес и утре. Не бързайте да се отчайвате, след два-три дни всичко ще се уравновеси и ще бъде по старому.

Обърнете внимание, че след 17.13 ч. до края на деня Луната вече е без курс, вечерта не предприемайте нищо важно, внимавайте да не допуснете грешки поради разсеяност.

Напомняне: На 28 март 2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 29 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 29 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 29 март и ще излезете от поста на 30 март 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 17.13 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.