28 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 21.49 ч. настъпва пълнолуние в 8° 18´ Везни или както е прието щом вече сме навлезли в даден градус винаги се закръгля, затова е правилно да се каже, че пълнолунието е настъпило в 9-тия градус.

Всяко пълнолуние осветява текущите въпроси, важните проблеми и всичко това, върху което сме работили, трудили и полагали усилия. Това е и време, когато можем да реализираме замисленото, да го видим цялостно и ясно. Да видим какво реално се случва или ще се случи в близко време.

Това пълнолуние във Везни ще допринесе много за изясняване на отношенията, на преден план ще излязат и темите относно договори, сътрудничества, партньорства и бизнес отношения. Ще се наложи да се вземат сериозни решения дали да се продължат връзките, дали да се закрепят с договор или брачен съюз. Важен пробен момент ще бъде за взаимоотношенията в следващите няколко дни. Сега ще трябва не само да ги анализирате, но и да вземете важни решения и да предприемете реални действия. Това за мнозина ще бъде доста трудно, поради засиленото влияние на Нептун, планетата на илюзиите, която постоянно ще ни размива преценките и ще отслабва волята.

Важно предупреждение за тези, които сега навлизат в нови отношения, не само лични, но и делови, бъдете много, много предпазливи и не прибързвайте. Може да се окаже, че изобщо не сте преценили правилно ситуацията.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

На 28 март в 21.49 ч. можете да проведете вълшебната и полезна лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако проведете лечебно гладуване или здравословна диета на пълнолуние, ще поддържате своето здраве и физическа форма.

На пълнолуние се задържа много вода в организма, бързо се качват килограми, затова е добре да не се консумира много храна, избягвайте и солените продукти, особено ако имате здравословни проблеми.

Ограничете храната, напълно избягвайте храните от животински произход, проведете лечебно гладуване, само на вода, на плодове или зеленчуци.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.49 ч. – 08.23 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв