28 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е последният ден на ретроградния Меркурий. Той тръгва в директна посока след 15.55 ч., но все още е в своята стационарно-директна фаза и на практика сякаш планетата „стои“ на едно място.
Затова той ще е максимално бавен и „капризен“. Ще се проявят най-силно негативните му качества, като забавяне, отлагане, проблеми с транспорта, трудности в комуникациите, некачествени стоки, грешни избори и постъпки.

Ще се наложи още един ден да потърпим, но за сметка на това, днес за последно може да свършим своята залежала работа и ангажименти.

Луната вече е в Козирог и от сутринта е в напрегнат аспект към Слънцето. Може да се почувствате, неуверени, уморени, разколебани и с ниско самочувствие. Постарайте се да не се претоварвате с работа. Ограничете общуването, днес само ще се затормозите, а полза и разрешение на въпросите няма да има.

Късно вечерта след 20 часа до полунощ следете за важни, силни и показателни знаци на съдбата, които ще ви помогнат в близко време да промените нещо важно в живота си.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!