28 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес Луната ще е в Телец, продължават да са актуални въпросите за материалните ценности и финансовата стабилност. Добре е да потърсите съвет, да се консултирате до къде и как да се разпростирате с инвестициите или с покупките на жилище и теглене на кредит. Не избързвайте, без да сте сигурни, че се намирате в стабилен финансов период.

Продължават и бурните емоции от вчера предизвикани от аспекта на Венера с Плутон, който е напрегнат и предизвикателен. Не създавайте поводи за ревност, а и самите вие не избързвайте да проявявате прекалено обсебване и манипулиране на партньора, изчакайте да премине този аспект и чак тогава внимателно си обмислете дали наистина си заслужава да правите драматични сцени на ревност.

Невротични и конфликтни ще са следобедните часове от  15 до 18 ч., избягвайте сблъсъците, спестете си и обвиненията, особено сред близките.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.