28 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е последен ден от този лунен месец, това е денят за почистване, подреждане и освобождаване от всичко старо и ненужно. Утре рано сутринта настъпва новолуние в Рак и започва нов лунен месец.

Ако наистина искате да се освободите от нещо завинаги и то повече да не се завръща в живота ви, направете го от сутринта до 15 ч. Това е и най-подходящото време да изхвърлите ненужните и амортизирани вещи. Разчистете си документите, работното място, в това число изтрийте стари имейли, чатове и смс-и.

Внимателно преценете с кого искате да скъсате отношения, защото след това трудно ще може да ги възстановите.

От сутринта до 15 ч. Луната е без курс, особено внимателни бъдете в този интервал, защото може да бъдете подведени. И не само през тези часове, а през целият ден да се внимава, кой навлиза в живота ви. Точно тогава се появяват най-манипулативните и недобронамерени хора, които искат да се възползват от вас.

Слънцето и Юпитер сформират напрегнат аспект, който ще е точен утре. Той ще акцентира върху самолюбието, днес и утре. На тази основа може да настъпят и някои разочарования. Може да се сблъскате с егоистични прояви и силно раздуто его.

ЛУНА БЕЗ КУРС05.41 ч. – 14.55 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.