28 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна във Водолей, но без курс от сутринта до вечерта в 20.52 ч. Целият ден ще бъде трудно предвидим и положените делови усилия и изяви в социума – няма да дават резултат.

Отложете срещи и събеседвания, точно днес не говорете с началници и колеги за важни неща, не обсъждайте бъдещи проекти и не ходете по институции да оформяте документи, защото ще се натъкнете на опашки, неразбиране и недоразумения.

Тези специфични астрологични обстоятелства се постарайте да вземете най-доброто от деня. Колкото се може повече бъдете в уединение, вържете само най-необходимото, не хабете сили в напразни разговори.

Непременно намерете време поне за кратка разходка на открито.

Заради Луната във Водолей е подходящо време за изучаване на нови компютърни програми или обучение онлайн, както и други дейности в интернет пространството.

В такъв ден, колкото повече сте уединени и вършите най-необходимото, толкова по-добре ще се справите.

За утре вече може да си направите амбициозни планове, както и за сряда до обяд.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 20.52 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв