28 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вечерта в 20.56 ч. настъпва новолуние в 6° на Лъв. До този час не започвайте нищо ново, не споделяйте своите планове, бъдете внимателни и предпазливи. Не осъществявайте нови контакти и срещи.

Единственото, от което сега имате нужда и полза е да се освободите от миналото, да прекъснете безперспективни връзки.

Почистете околното пространство, което обитавате. Изхвърлете стари, счупени и ненужни вещи. Измийте и обходете със запалена свещ пространството. Освободете се от стари съобщения, имейли и смс-и. Те носят стара енергия, която не ви позволява да вървите напред.

Както винаги новолунието носи нова енергия, нови стимули и шансове за развитие. И сега това новолуние ще е заредено с нова информация и възможности.

Принципно новолунието в Лъв ще донесе носи възможност за изява, празничност и творчески потенциал. То ще бъде много полезно на всички, които се занимават в сферата на творчеството, рекламата, работата с деца, както и управляващите самостоятелен бизнес. Тези промени, които ще се появят първоначално може да са провокиращи, фрустриращи, но именно поради това ще донесат нови възможности.

Сега бъдете внимателни в отношенията, както в бизнеса, така и в личен план. Възможни са и неприятности от технически характер, може да има проблем с коли, машини и инструменти.

Утре Меркурий и Уран ще бъдат в точен напрегнат аспект, затова не провокирайте тлеещите конфликти.

Поради нехармоничните аспекти на Меркурий, който символизира разговори, документи, договори и сделки, не се препоръчва да се избързва с новите начинания. Изчакайте да мине и началото на август, където също ще имаме напрегнати аспекти. Едва след 8 август ще има благоприятни аспекти.

Днес след 21 ч. и утре цял ден ще пишем   желания по новолуние и ще маркираме своите планове.

Повече за новолуние в Лъв прочетете ТУК

Който все още е начинаещ в писането на желания по новолуние, може да прочете напътствия как се прави това ТУК

Не забравяме и за ЛУННАТА ДИЕТА, която е много полезно да се проведе днес, за да се прочисти организма от токсини.

ЛУНА БЕЗ КУРС03.55 ч. – 09.37 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.