28 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 13 ч. Луната все още е в Риби, но е без курс. Това е неефективно време и много трябва да се внимава, ако сте на работа, зад волана или трябва да вършите нещо важно, защото разсеяността ще е голяма. За реклас, творческа работа, медитативни и духовни практики и водни процедури това ще е чудесно време и дано да можете да си го позволите.

Активната част на деня започва след 13 ч., когато Луната вече навлезе в Овен. Ще почувствате прилив на сили, ще имате желание да действате и да се конкурирате.

Днес и утре ще се почувства силно енергията на конкуренцията, все по-често ще се появява чувство на лично неудовлетворение в сферата на бизнеса, образованието ценза. Тази тенденция е провокирана от опозицията на Марс и Юпитер, която ще бъде точна утре вечер и ще е в сила до 5 август. В този период не се препоръчва да водите преговори и да подписвате договори, защото трудно ще постигнете споразумение и все нещо ще има, което да ви дразни и провокира.

За тези, които обичат да проследяват знаците на Вселената, която постоянно се стреми да ни помогне и направлява, да обърнат внимание на събитията от 15 до 17 ч. Тогава ще може да се ориентирате в тенденциите в любовта, личните отношения и партньорствата. Може да възникнат по-усложнени ситуации, в които да разберете същината и характера на партньора. Не избързвайте да реагирате, първо осмислете случващото се.

Днес имаме две интересни астрологични събития:

  • В 15.44 ч. Юпитер, движейки се ретроградно, т.е. „назад“ ще премине от Риби обратно във Водолей до 29 декември тази година. Юпитер е благоприятна планета, най-голямата в слънчевата система след Слънцето, винаги когато се премества от един зодиакален знак в друг ще даде благоприятни събития и настроения, които няма как да не забележите. Какви точно ще бъдат те, зависи от личния ви хороскоп.
  • Рано сутринта Меркурий преминава в Лъв до 12 август. Словото става огнено, напористо, убедително, засилват се творческите способности и изяви, нараства очарованието, засилва се ораторското изкуство.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 04.13 ч. – 12.59 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв