28 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в 10° Лъв, то настъпва вечерта в 21.17 ч. Пълнолунието ще е напрегнато, може да активира разногласия между партньори, съдружници и изпълнители. В обществено-политически план също може да се появят сериозни разногласия и непредвидени решения. Някои от предприетите действия ще са спонтанни и неочаквани, поради силното влияние на Уран.

Ако искате да се освободите от лични или бизнес връзки, които са ви ограничавали и затормозявали, това пълнолуние може да даде силен тласък за извоюване на повече самостоятелност.

На това пълнолуние мнозина ще осъзнаят каква жизнена програма им предстои да заложат не само за тази година, а дори за 20 години напред. Напомням, че това е свързано с срещата на Юпитер и Сатурн в знака Водолей, който се случи през декември.

Определено трябва да се внимава както днес, така и до края на седмицата, защото наближава и ретрограден Меркурий, който вече започва да затормозява комуникацията, а пълнолунието усилва повече интензитета на проблемните теми. В съчетание и с напрегнатия аспект с Уран, който действа до края на седмицата. За някои, които имат предпоставки за това в хороскопа, може да се активират трудни моменти на спорове, уволнения, взимане на решение за развод. Техниката също може да започне да създава проблеми.

Но, винаги има и поддържащи аспекти, които и след най-големият срив, дават надежда за нов живот и ново начало.

Слънцето вече е в съвпад с Юпитер, планетата на щастието в 10-тия градус на Водолей и това е голяма радост и подкрепа. Утре този аспект ще бъде напълно точен и ще влияе до 3 февруари.

Венера и Плутон се срещат днес в 26-тия градус на Козирог. Аспект, който ще нажежи емоциите. Това е време за начало на горещи романтични връзки, нови приятелства и партньорства. Може да се почувствате много бързо погълнати и обсебени от новите връзка, възможно е да се появи и пълна обсебеност и силна ревност.

Това е и добър бизнес аспект, може да получите добри доходи, да се получат пари от предишни положени усилия, да се подпишат нови бизнес договори.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА ПЪЛНОЛУНИЕ!

Който иска може да започне лунната диета от 6 ч. сутринта на 28 януари до 6 ч. сутринта на 29 януари.

Ако имате опит с диети и гладуване може да проведете диетата само на течности, без храна. За диетата: непременно спрете месото и храните с животински произход. Храната да е лека, предимно зеленчуци и плодове.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 04.55 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел