28 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е много кратък откъм деловава и продуктивна гледна точка, по-важните неща да се свършат или до 12.40 ч. или след 21 ч. Днес в 9.08 ч. Меркурий и Уран са в точен, напрегнат аспект, който ще влияе поне още 2 дни.

Тези две планети подчертават изобретателността и оригиналността на мисълта, но и силно обострят нервната система, може да изпитвате силно безпокойство и нервност, дори без видими причини. Нетърпение и липса на организираност, авторитарност и непримиримост към чуждата гледна точка,  както и рязкост, сарказъм, излишна прямота в изказа. Опитайте се да овладеете конфликтната страна на тези проявления.  Всичко зависи от личния ви хороскоп, но ако сте достатъчно осъзнати и предпазливи, може да съпреживеете по-хармонично това проявление – като взимане на бързи и оригинални решения, уважение към чуждото мнение, независимо колко е различно.

Не се задържайте много в къщи, сменяйте обстановката и средата, откликвайте на обаждания и покани. От 17 януари до 28 февруари протичат силни обновителни процеси, заради затъмненията, не ги пренебрегвайте.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12:40-21:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!