28 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес също ще се намираме под въздействието на пълнолунието, което продължава да осветява темите възникнали от вчера.
Много от конфликтните теми, които вчера са се зародили, ще продължат да са актуални и днес.

Добрата новина е, че и хубавите тенденции, които са се активизирали през тази седмица ще продължат да се развиват, затова не спирайте с личните инициативи. Потърсете нови възможности и нов подход, за да реализирате желанията си.

Само внимавайте рано сутринта с преценките, не бързайте да давате отговор и не бързайте да приключвате взаимоотношения, защото може да се окаже, че сте се заблудили.

Силната част на деня е от 10 до 18 ч., това е най-ефективното и полезно време, когато може да се възползвате от благоприятното раздвижване на енергиите около пълнолуние.

Обърнете внимание, че след 18 ч. до 21.18 ч. Луната вече е без курс, не предприемайте нищо важно тогава и бъдете внимателни, особено на пътя.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.58 ч. – 21.18 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел