28 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След навлизането на Луната в Телец в 9.31 ч. Време е да се насочим към ефективно преосмисляне на предприети в миналото стъпки. Ретро Меркурий ни дава точна такава възможност, да се върнем назад и да вземем нови решения.

Днес и утре са наситени и емоционални дни. Венера е в точен напрегнат аспект с Плутон, възможно е да настъпят трудности във взаимоотношенията.

Добрата новина е, че  ще се  активизират творческите дарби, ще може да се възстановят  стари проекти. , но и ще даде силно емоционално напрежение.

Особено напрегнати днес ще са часовете от 14 до 17 часа. Предпазвайте се от бурни изблици, овладявайте си настроенията.

Не избързвайте да проявявате ревност, мнителност или властно поведение до вторник – 3 март включително.

След 17 ч. енергиите постепенно се успокояват. Особено важни ще са вечерните часове от 19-21 ч., когато ще разберете наближаващите тенденции за следващия половин месец.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05.26 ч. – 09.31 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!