28 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДЕНЯТ НАКРАТКО – Настроението ще е неустойчиво и променливо, най-хармонични часове са от рано сутринта до 11 ч. В следобедните часове от 14 до 17 ч. ще е трудно общуването с жени, може да възникнат напрежения между майки и дъщери. В тези часове може да изпитате неудовлетворение от постигнатото, да ви провокират и ви спадне самочувствието.

От 17 до 20 ч. ще се наложи да се изправите пред някои трудни въпроси, които ще изискват бърза реакция.

В личните отношения може да възникнат напрежения и липса на разбиране. Не избързвайте да изказвате гласно своите недоволства, защото много бързо може да се влошат още повече нещата.

Едва вечерта след 20 ч. ще може да се намери компромис по дадени въпроси и обстановката в отношенията ще се разведри. Утре очакваме хармоничен аспект на Венера и Меркурий, който ще компенсира емоционалните загуби от днес.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Луната е все още във Везни и разбира се ще акцентира изключително върху темите за взаимоотношения и любовта.

ГЛАВНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕНЯ, ИНГРЕСИИ (преминаване на планети в друг знак) – Утре Меркурий и Венера ще са в съвпад в 25-тия градус на Козирог. Речта ще е красива и убедителна, добро време за обучение и разговори. Отлично време за творчески занимания.

БИЗНЕС, ПРЕГОВОРИ, СЛУЖЕБНИ РАЗГОВОРИ – не е удачно време, отложете за след 2 януари 2022 г.;

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, ЛЮБОВ – днес ще има напрежения, трябва да направите компромиси, едва след 20 ч. ще настане хармония във връзките.

СРЕЩИ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ, КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ –

НАПРЕЖЕНИЯ, КОНФЛИКТИ И АВАРИЙНОСТ – напрегнати ще са обедните часове от 10 до 13 ч., шофирайте внимателно.

БЛАГОПРИЯТНИ ЧАСОВЕ – от рано сутринта до 11 ч. След това също може да продължите със своите ангажименти и планове, но енергията няма да бъде толкова хармонична.

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел