28 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица отново с Луна в Близнаци, която ще ни провокира към повоче движение и общуване, ще събужда нашето любопитство и желание за повече информация.

Настроението от сутринта ще е доста променливо и неустойчиво. До 12 ч. особено ще е трудно взаимодействието с нежния пол, както и отношенията между майки и дъщери. Трябва и от двете посоки да се прояви разбиране и толерантност.

Не избързвайте с решения и преценки от 12 до 16 ч., защото всичко ще бъде силно изкривено, деформирано и нереалистично. Само наблюдавайте ситуацията привечер излезте с решение.

Особено важни, силни и показателни часове ще бъдат от 15 до 17 ч., когато текущите събития, мисли и чувства ще ви бъдат важен показател за развитието на събитията през следващите две седмици.

Ще имате възможност да осъзнаете дадена ограничителна ситуация и ще можете да се отървете от нея. Както и от деспотични и притеснителни отношения.

Наближава пълнолуние в Рак, което ще е в сряда на 30 декември. Много от неясните ситуации ще започват да стават по-разбираеми и прозрачни.

За утре си правете планове след 12.30 ч, защото до тогава Луната ще е без курс и времето няма да е ползотворно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв