28 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Водолей. Днес и утре енергетиката ще е доста по-лека, настроението ще е добро. До края на годината не ни очакват трудни аспекти, което ще се отрази благоприятно на цялостното ни енергийно състояние.

До обяд свършете всичко това, което ви натоварва и затормозява. В семейството и дома може да възникнат пререкания и недоразумения. Избягвайте споровете, ако с нещо не сте съгласни, премълчете, довечера или утре всичко спонтанно и благоприятно ще се нареди-.

По-спокойната и хармонична част на деня започва след 13.30 ч. Все още сме под благословеното въздействие на точния съвпад на Слънцето с Юпитер, който беше вчера вечерта в 20.27 ч. Този аспект ни дарява с радост, щастие, увереност, оптимизъм и великодушие. Сега идеите ще са по-мащабни, а новите възможности сами ще ви намират и подтикват към действие. Този аспект ще е активен до края на годината.

Вечерта е благоприятна за среща с приятели, за развлечения и дейности, които ви правят радостни и вдъхновени.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.22 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел