28 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Дева, успешно може да се свърши всяка работа, която изисква повече анализ, прецизност и последователност. Последните дни от старата година са от голямо значение, защото  трябва да се концентрираме максимално в приключване на всичко, което не искаме да пренасяме в Новата година.

Денят е много благоприятен точно за въвеждане на ред в личните и служебни дела.

Венера и Плутон днес са в точен хармоничен аспект, който много ще оживи любовните отношения. Привличането ще е много силно, връзките бързо ще възникват и ще преминават в интимни, още преди да са се изградили трайни отношения. Бъдете все пак предпазливи, защото вече се намираме в коридора на затъмненията. На 6 януари ще има новолуние и слънчево затъмнение в 16° на Козирог.

След 17 ч. до края на вечерта да се внимава с невъздържани и агресивни реакции, защото могат да доведат до големи усложнения.

Следете събитията от 18-21 ч. Обмислено реагирайте, не бягайте от отговорност, положете усиля, особено ако ви помолят. Това ще даде отражение за доста време напред.

Обърнете внимание, че има и период на Луна без курс 18.28 ч. – 22.24 ч. , точно тогава да се внимава в реакции и действия, разсеяността ще е голяма. Не водете сериозни разговори.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18:28-22:24 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!