28 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хубавата и обновяваща енергия на новолунието се разгръща от сутринта. Ще се появят повече сили и вдъхновение. Дори и ежедневните задължения няма толкова да ви тежат.

Ако вчера не сте пропуснали, не  забравяйте сега да си напишете желанията и да си набележите нови планове, както и стъпки за тяхното изпълнение.

Най-важната препоръка за деня е да се внимава в партньорските отношения. Приятелствата и любовта може днес да забуксуват, може много да се разочаровате и да решите временно да се оттеглите или да приключите.

Но съветът е да не избързвате, дори и да се чувствате пренебрегнати или отхвърлени. Възможно е дори самите вие да сте много мнителни и дистанцирани днес.

Вечерта в 21.38 ч. Венера – планетата на любовта и взаимоотношенията е в нехармоничен аспект – опозиция с планетата на кармата и изпитанията Сатурн. Това е възможно най-неподходящия момент за срещи, празненства или обсъждане на отношения. Не започвайте нови любовни връзки днес, защото няма да са продължителни.

За понеделник – правете планове след 13 ч., защото до тогава времето е крайно неефективно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.