28 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв, до обяд тя ще сключва конфликтен аспект с Уран, затова трябва да се внимава много в напрегнати ситуации. Особено електрически заредени ще са обедните часове от 11 до 14 ч.

Днес денят е много уранов, забързан, скоростен и непредвидим.

В 13.50 ч. Марс и Уран са в хармоничен точен аспект. Това ще прави хората много вдъхновени, екзалтирани, изпълнени с енергия и ентусиазъм.

В никакъв случай не се задържайте на едно място, движете си, довършвайте си започнатите проекти и належащата работа. Защото ако проявите бездействие, тази енергия бързо може да се трансформира в нервно напрежение.

Добрата новина е, че днес може да постъпят най-неочаквано предложения, да възникнат нови възможности. Не бързайте да давате отговор, първо ги обмислете, изчакайте да настъпи новолунието на 30 август и чак тогава вземете решение.

За утре не правете планове, не назначавайте срещи, преговори и разговори, защото денят няма да е ефективен.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел