28 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес все още ще сме под силното въздействие на вчерашното пълнолуние в Скорпион и до 15.30 ч. трябва да се внимава да не се взимат необмислени и импулсивни решения.

Не се тревожете ако и днес все още казусите и обстановката ви изглеждат прекалено трудни и неразрешими. От утре вече ще започне постепенно разрешаване на заплетените казуси. Бързо и спонтанно, защото в петък на 30 април очакваме съвпад на Слънцето с Уран в 11-тия градус на Телец. Някои решения и събития ще идват бързо и спонтанно, затова трябва все пак да се овладява този процес, за да не съжалявате после, че сте взели прибързани решения.

Денят е ефективен само до 15.32 ч и след това едва вечерта след 19 ч., когато някои от вчерашните напрегнати ситуации, вече ще започват постепенно да се проясняват.

Обърнете внимание, че днес има период на Луна без курс 15.32 ч. – 18.44 ч., когато е напълно противопоказно да се предприемат важни неща.

Едва след 18.44 ч., когато Луната навлезе в Стрелец, може да се предприемат предпазливи действия и да се дадат нужните отговори. Без нерви и прибързване, обмисляйте всичко по няколко пъти.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.32 ч. – 18.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв