28 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Рак, както винаги тя ще сложи силен акцент на темите за семейството, децата, родителите,  домашния уют и обезпеченост.

Но комуникацията днес ще бъде силно затормозена, много трябва да се внимава в това отношение, защото вместо да постигнете споразумения и да затоплите отношенията, може да се получи точно обратното.

В 20.28 ч. Меркурий и Сатурн са в конфликтен аспект, който забавя, затруднява договори и споразумения, а казаното може да се изтълкува превратно. Действието на този аспект ще продължи до 30 април. Но, не се отпускайте, веднага след това идва напрегнат аспект и с Уран, на 1 май.

Може да се натъкнете на трудности, отлагания и забавяния, неразбиране и хладно отношение.

Затова, трябва да се запази самообладание и да се изчака до началото на следващата седмица.

Добрата новина е, че Слънцето и Луната днес са в хармоничен аспект, който все пак ще внася известна бодрост и издръжливост, позитивизъм и надежда.

Непременно обърнете внимание каква информация получавате вечерта в часовете от 20 до 23 ч., тя ще е от решаващо значение за през месец май. Не пренебрегвайте нищо, дори и в първия момент да не ви хареса особено.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел