27 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Дева, отново ни очаква продуктивен ден. Ако имате залежала работа по дома и семейството, сега е времето да се справите бързо и прецизно.

Положените усилия за  здравето, чистотата на храната, поддържането на домакинството, днес ще са много успешни и дълготрайни.

 Силите  нарастват, Марс и Сатурн започват да сформират хармоничен аспект, който ни прави издръжливи, амбициозни и последователни.

До края на месеца успешно може да се справим с възникналите усложнения в личните и професионални отношения през последния месец.

В дните на девата трудно можем да си отпочинем и да релаксираме, защото винаги се появяват много семейни и домакински задължения.

Рано сутринта до 11 ч. не изпадайте в дребнавости и внимавайте с преценките, не прибързвайте да се обиждате.

Продуктивната част за деня настъпва след 11 ч., като до 23 ч. продуктивността ще се задържи. Тези часове са много подходящи и за обучение, особено за онези, които имат отложени изпити или недоучен материал. Ретроградната фаза на Меркурий ще помогне в този процес.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  23.03 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв