27 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня е твърде кратка и накъсана. Ползотворните часове са само от сутринта до 11 ч. и едва след 16.33 ч.

Добрата новина е, че днес в 20.44 ч. Слънцето и Уран сключват точен хармоничен аспект.

Това е чудесна възможност да установите нови, интересни контакти, да започнете да се обучавате в IT-сферата или електротехниката. Има възможност точно сега да обърнат внимание на вашите оригинални и ценни разработки.

Днес Меркурий, планетата на нашия ум, на комуникациите и обучението преминава от Рак в Лъв до 19 юли, когато поради своето ретроградно движение ще се върне отново в Рак.

Меркурий в Лъв е оптимистичен, честолюбив и с организаторски способности. Речта през този период ще е артистична, жива и убедителна

Предстоят ни важни астрологични събития и е добре още отсега да се подготвите за тях:

  • На 2 юли ще настъпи новолуние и слънчево затъмнение в 11-тия градус на зодия Рак. Преценете си отсега ангажиментите и се постарайте поне един ден преди тази дата и един ден след нея да не предприемате важни действия, защото преценките ще са замъглени, по-чувствителните личности ще са емоционално разбалансирани.
  • От 8 юли до 1 август Меркурий ще се движи в ретроградна посока. През това време се затормозяват комуникациите, ако се предприемат важни стъпки, след време може да се окажат неефективни.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10.53 ч. – 16.33 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв