27 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Скорпион. Очакват ни интензивни и  напрегнати дни. Особено днес и утре не трябва нищо да се отлага, не изпускайте нищо, което зависи пряко от вас от контрол.

Днес и утре може да се проявят напрежения, неразбирателство и конфликти. Особено дискомфортни ще са отношенията с противоположния пол. Разногласия ще има и в социалните контакти, може да нараства напрежението и на работното място.

Навреме трябва да се овладяват тези състояния, за да не се стигне до задълбочаване и усложнения.

Днес и утре не са добри дни за нови инициативи, не започвайте важни проекти и дейности, защото ще са закодирани с тези напрегнати енергии.

Днес Венера е в напрегнат аспект с Нептун. Този аспект ще се прояви като стимулиране на творческите проекти, занимания и професии. Засилва се и емоционалната чувствителност, трудно ще се отстояват личните интереси, ще се налага да се жертват личните желания и потребности. Особено внимателно да се подхожда във взаимоотношенията и начинаещите връзки и флиртове, защото заблудите и липсата на искреност може да се окажат големи.

Днес в 19.03 ч. Юпитер и Нептун са в хармоничен аспект – поне една добра новина за деня. Създава се благоприятна и продължителна среда за продължително духовно, нравствено и културно развитие. Отлично време за обучение и повишаване на квалификацията. Влиянието на този аспект е до 3 август.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.09 ч. – 07.13 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!