27 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби и слага силен акцент на емоциите. Като цяло денят е продуктивен, ако успеете да се абстрахирате от бушуващите вътрешни бури и напрежения.

По-лесно ще се концентрирате за работа от сутринта до към 16 ч., използвайте максимално това време.

 Всички настъпили промени по време на новолунието във Водолей от миналия петък, сега ще дадат своя резонанс. Едва сдържаните емоции ще преизпълват пространството, много е важно как ще бъдат насочени.

Марс и Венера са в точен напрегнат аспект и ще ни правят много чувствителни. Ще се засилват и романтичните и сексуални желания, но няма да могат да се реализират, точно както си ги представяме. Ще нарастват претенциите и изискванията към партньора, а това ще дава много напрежения и бързо възникващи, темпераментни конфликти.

Днес Венера  и Нептун са в точен съвпад в 17-тия градус на Риби. Това е много романтичен и творчески аспект. Но и аспект на илюзиите и двойнствените ситуации. Внимавайте в любовните отношения, много бързо може да се влюбите, но да се окаже, че нищо от това, което сега виждате не е истина. Може да ви подведат и да се възползват от вас, да предадат доверието ви. Затова напредвайте с малки крачки, не избързвайте да навлизате в по-сериозни отношения. Това предупреждение важи не само за любовните връзки, но и за деловите и бизнес партньорства.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 01.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!