27 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Денят е успешен максимално хармоничен. В 16.09 ч. Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект, който ще активизира контактите, анализите, преговорите, търговията и кратките пътувания. Ако до момента сте били в затруднена и неясна ситуация, то сега вече всичко ще се разясни.

Намираме се все още под благотворното въздействие на новолунието във Везни, което беше вчера. Енергията вече започва да нараства, а с нея и увереността  настроението. Нараства и трудоспособността. Марс и Сатурн вече сформират хармоничен аспект, който е точен утре. Благодарение на него ще сме издръжливи, в тези дни може да се свърши много полезна работа, дните са добри и за физическо натоварване.

Ако до момента сте пропуснали да си напишете желанията по новолуние, то може да го направите и днес.

В делови, творчески и личен план може да въведете съвършено нова политика, новолунието ни настройва на такава вълна. Помислете в какви светски мероприятия може да се включите, за да активизирате живота си. Запишете се на курсове, конференции, семинари, за да може да срещнете нови хора и партньори. Помислете и какво бихте могли да направите относно своята духовна и физическа красота, обновете своя гардероб след 2 октомври. Особено активизирани ще е окажат представителите на Овен, Рак, Везни и Козирог.

Обърнете внимание, че вечерта след 19.22 ч. Луната вече е без курс, времето е крайно непродуктивно до края на деня, бъдете предпазливи.

ЛУНА БЕЗ КУРС19.22 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.