27 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Водолей, тя носи лекота и потребност от повече движение, открити пространства, общуване и взаимопомощ.

Непременно се прислушвайте в идеите, които днес ви споделят. Търсете повече информация, търсете нови възможности, които ще се реализират в близко бъдеще.

Не се задържайте много в къщи, полезно ще бъде да се движите и да се заредите с благоприятните енергии на откритото небе.

Важни послания ще има днес в приятелствата, любовта и партньорствата. Следете за благоприятни знаци в интервала от 14.30 ч. до 18.30 ч. Проявената в този период добрина, направените жестове ще ви донесат много приятни изненади и преживявания в следващите 10-тина дни. Бъдете честни, добри и открити и всичко това ще се преумножи.

От днес Меркурий се премества в Скорпион до 28 октомври. След това поради ретроградното движение на Меркурий, което очакваме от 14 октомври до 3 ноември, тази планета ще се върне отново в Скорпион от 11 ноември до 1 декември.

Вече ще попаднем в съвсем друга атмосфера свързана с информацията и комуникацията. Променя се и начина на получаване и предаване на информационните потоци.

 Словото става много силно, убедително, но и саркастично и нараняващо. Ще се казват нещата директно, честно, без никакви филтри и дипломатични похвати.

В този период ще бъде много ползотворно време за обучение, изследване и задълбочени анализи.

За понеделник не правете много амбициозни планове, защото след 10. 19 ч. до 18.35 ч. Луната ще е без курс, това ще е време на много слаба ефективност.

Напомняне: На 27 септември  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  28 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 28 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  28 септември  и ще излезете от поста на 29 септември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв