27 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Водолей, тя носи лекота и потребност от повече движение, открити пространства, общуване и взаимопомощ.

Непременно се прислушвайте в идеите, които днес ви споделят. Търсете повече информация, търсете нови възможности, които ще се реализират в близко бъдеще.

Не се задържайте много в къщи, полезно ще бъде да се движите и да се заредите с благоприятните енергии на откритото небе.

Важни послания ще има днес в приятелствата, любовта и партньорствата. Следете за благоприятни знаци в интервала от 14.30 ч. до 18.30 ч. Проявената в този период добрина, направените жестове ще ви донесат много приятни изненади и преживявания в следващите 10-тина дни. Бъдете честни, добри и открити и всичко това ще се преумножи.

От днес Меркурий се премества в Скорпион до 28 октомври. След това поради ретроградното движение на Меркурий, което очакваме от 14 октомври до 3 ноември, тази планета ще се върне отново в Скорпион от 11 ноември до 1 декември.

Вече ще попаднем в съвсем друга атмосфера свързана с информацията и комуникацията. Променя се и начина на получаване и предаване на информационните потоци.

 Словото става много силно, убедително, но и саркастично и нараняващо. Ще се казват нещата директно, честно, без никакви филтри и дипломатични похвати.

В този период ще бъде много ползотворно време за обучение, изследване и задълбочени анализи.

За понеделник не правете много амбициозни планове, защото след 10. 19 ч. до 18.35 ч. Луната ще е без курс, това ще е време на много слаба ефективност.

Напомняне: На 27 септември  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  28 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 28 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  28 септември  и ще излезете от поста на 29 септември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!