27 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Дева и до 15 ч. е в хармонични аспекти, които ще ни помогнат да се справим с приключването на всичко важно преди новолунието, което настъпва утре вечер.

Не отлагайте нищо и не се измъквайте от отговорности.

Днес не си споделяйте идеите, не захващайте нови неща.

Денят е подходящ за анализ, за приключване, за почистване на околното пространство. Постарайте се да си върнете дълговете и да си заплатите сметките.

Меркурий и Плутон са в напрегнат аспект, това ще е голямо изпитание за общуването. Преговорите ще вървят трудно, има опасност от влошаване на отношенията. Не бъдете осъдителни и критични. Ако към вас се отправят изисквания или обвинения, не задълбочавайте конфликта. В неделя ще можете много по-бързо и лесно да се разберете.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв