27 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят започва с Луна без курс до 14 ч. До тогава не започвайте важни неща, а каквото друго ви се налага рутинно да вършите, правете го с голяма концентрация и внимание, защото има опасност да се допуснат големи грешки. Внимавайте много и при шофиране.

След 14 ч., когато Луната навлезе в Стрелец, ще започне хубавата и ефективна част от деня.

Два точни аспекта на Меркурий имаме днес. Единият е в 6.38 ч.  хармоничен с Марс, който ще направи мисълта и действията бързи и енергични. И един напрегнат с Плутон в 16.07 ч., който ще направи мисълта задълбочена, но речта ще бъде доста осъждаща и саркастична. В такива дни може да се наложи да се издирват важни документи или скривана до този момент информация.

Утре ще е последният хубав ден за месеца преди ретрограден Марс. Той ще бъде благоприятен и за финансова активност. А, рано сутринта Юпитер ще се завърне за кратко в Риби. Така че, за петък може да си направите планове.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС07.28 ч. – 13.56 ч. !!!

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.