27 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Емоционален ден ни очаква, Луната е все още в Риби и до обяд е в напрегнат аспект с Нептун, планетата, която управлява Риби. Всичко ще се възприема много лично, много дълбоко, обидчивост и мнителност ще се активират и тогава, когато няма никакво основание и причина. Емоциите ще са преобладаващи, решенията и поведението ще е много едностранчиво. Затова трябва да се внимава да не се заблуждавате, че уж чувате своята интуиция, а това всъщност да се окажат вътрешните ви страхове и задръжки.

По-успешната част от деня е след 15 ч., когато всички тези съмнения, колебания и преживявания биват овладени.

Най-енергийната част за този ден настъпва вечерта след 18 ч. , когато ще има прилив на сили и достатъчно смелост и решимост да се свърши това, което дълго е отлагано.

Наблюдавайте за интересни знаци от съдбата в часовете от 19 до 21 ч., внимавайте какви решения взимате, защото може да се окажат подвеждащи. Не подхождайте с агресия.

За утре правете планове едва за след 10.46 ч., защото до тогава времето не ефективно.

Напомняне: На 27 октомври  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на   28 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 28 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   28 октомври  и ще излезете от поста на  29 октомври   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!