27 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също се запазват благоприятните тенденции активирани от вчера.

Денят е с оптимистични аспекти, Луната все още е в Козирог и това дава възможност да обърнете внимание в дълбочина на бъдещата си кариера, да помислите как може да се доближите до желаната работа.

В момента енергиите, които се активираха след новолунието предоставят възможността и за духовното ви развитие, което е от особена важност в този период.

Обърнете внимание на хората, които навлизат в живота ви, както и на книгите, обявените курсове и сайтовете на които попадате. Те ще носят нужната ви информация за момента.

От сутринта до 15 ч. ще има голяма възприемчивост към чувствата, преживяванията и интересите на другите хора. Но, бъде много внимателни, това може напълно да ви обсеби и да забравите, че времето си върви и вие вместо да положите усилия за себе си и най-близките, сте „живели“ виртуално нечий чужд живот.

Ако се занимавате с творческа работа, това ще са хубави продуктивни часове.

След 15 ч. идва период на благотворните трансформации. До края на деня ще се чувствате много дейни и ефективни с много сили и решителност. Може да използвате този енергиен подем, за да си свършите някоя дълго отлагана работа.

Обърнете внимание, че след 21 ч. вече времето е неефективно до края на деня. Бъдете внимателни, ако шофирате или се намирате в непозната компания.

За понеделник може да си направите амбициозни планове, защото денят ще е благоприятен и е последният за месеца с благоприятна финансова активност.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС21.12 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.