27 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече навлиза в Телец и слага на преден план спешни въпроси за разрешаване. Семейството, имотните и финансовите въпроси ще стоят на пръв план.

Денят е подходящ за оформяне на документи и за договаряния на сделки.

Чудесен период настава и за обучение и усвояване на нов, сложен материал, нови знания и умения. За анализи, писане на научни изследвания и тълкувания до края на седмицата е много благотворен период.

В сферата на любовта и взаимоотношенията настават изпитания и трудности.

Възможно е да настъпят големи, внезапни разочарования и раздели. Много трябва да се внимава, защото наближава пълнолунието и лунното затъмнение в Близнаци, което ще активира точно тези теми за любовта, партньорствата и връзките.

Много трябва да се внимава и с финансовите въпроси, не рискувайте, не се впускайте в необмислени инвестиции и прекалено скъпи стоки. Бързо след това може да се разочаровате, че сте похарчили тези пари.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 01.46 ч. – 05.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв