27 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С пълна сила се разгръща силата на новолунието в Стрелец, което настъпи вчера. Денят е зареден с много енергия и нови възможности.

Не се бавете и не отлагайте. Забелязали сте, че много рядко има благоприятни периоди, в които се препоръчва да действате и да не се страхувате от негативни звездни влияния.

Всичко, за което сте си мечтали, дълго сте се подготвяли и желали, сега вече може да бъде активирано.

До 2 декември Юпитер ще бъде все още в Стрелец, в този знак той действа мащабно, щедро, с размах.  Ако до момента все сте се надявали да получите някаква подкрепа, изява или награда, възможно е точно сега в тези дни това да се случи.

Днес Луната все още е в Стрелец и в часовете от 11 до 15 ч. ще бъде в аспект с Нептун. В този интервал бъдете по-внимателни с постъпващата информация и внимавайте с преценките.

След 13.29 ч. Нептун вече тръгва в директна посока. Днес той е в статична, неподвижна позиция.  Затова днес влиянието на тази планета ще е много засилено и интуицията ще има водеща роля. Някои сложни ситуации ще могат да се разрешат единствено по интуитивен, деликатен път.

Който не е успял снощи след 17.08 ч., когато настъпи новолунието  да си напише желанията и да си направи плановете занапред може да го направи и днес до края на деня.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв