27 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес се запазват хубавите тенденции от вчера. Вследствие на вчерашните действия, днес закономерно може да се появят правилните хора, да постъпят адекватните съвети или помощ, от които в момента най-много се нуждаете. Не се притеснявайте да се обърнете към приятели или съмишленици с молба или въпрос. Не отлагайте въпросите за разрешаване, защото сега е благоприятното време за действие и отхвърляне на ангажименти.

Днес вече Луната е във Водолей и ще даде точно тази лекота и свобода на действието, която е липсвала в предходните дни.

Сутринта в 10.46 ч. Меркурий вече преминава в Овен до 11 април. Словото и мисълта ще са много по-бързи, решителни и смели. Вдъхновението, ентусиазмът и откровеното слово и действие ще бъде характерно за този период.

Напомняне: На 28 март 2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 29 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 29 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 29 март и ще излезете от поста на 30 март 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.