27 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Все още се под хармоничното въздействие на Венера, планетата на любовта, хармонията, взаимоотношенията и изкуствата. Пълнолунието във Везни, което настъпва утре, ще бъде белязано от нейното благоприятно въздействие. Както се досещате и самата тема на пълнолунието ще подсили още повече тези енергии.

Възползвайте се да хармонизирате отношенията си с противоположния пол.

Енергиите днес ще са доста напрегнати и неустойчиви именно поради засилените емоции от общата „приливна вълна“ предизвикана от пълнолунието.

Луната все още ще е в Дева, но аспектите не са особено хармонични особено до 13 ч., когато може да има припряност, разсеяност, неудовлетворение от произтичащото.

Вечерта след 17 ч. много да се внимава да не се попадне в двойнствени ситуации, измамни предложения и мъгляви обяснения. Все още нещо се премълчава или се опитва да се скрие, утре ще имате повече яснота, затова не избързвайте с решения и приемане на предложения.

Който е ранобуден и обича да следи знаците на съдбата, да обърне внимание на случващото се в ранните часове от 5.30 ч. до 8.30 ч. Наблюдавайте и своите мисли и нови идеи, те ще носят силен позитивен заряд и ще са водещи за близкото бъдеще.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Наближава пълнолуние, то настъпва утре на 28 март в 21.49 ч. Тази вечер и утре можете да проведете вълшебната и полезна лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма.

Тази вечер ограничете храната, а утре може да проведете лечебно гладуване, само на вода, на плодове или зеленчуци.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв