27 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта очакваме много по-приятни и спокойни аспекти, които ще донесат успокоение и повече увереност.

Луната в Телец до 13 ч. е в хармонични аспекти с Меркурий и това ще допринесе за по-добри взаимоотношения, постигане на разбирателство и повече хармония в общуването.

Венера вече е в хармоничен аспект с Юпитер, който ще е точен утре сутринта и внася малко повече комфорт в живота ни.  Днес и утре се пригответе за приятни изненади, дори и малки жестове внимание, сега ще окажат много благотворно влияние на психиката. Постарайте се самите вие да сте носители на доброто и хармоничното, доставете радост на близки и познати, погрижете се за близки и приятели. В следващите три дни ще има благоприятни тенденции за укрепване на приятелските връзки и активизиране на финансовите потоци.

До края на седмицата е отлично време за всички творчески личности и професии.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел