27 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9.24 ч. Луната вече навлиза в Телец и започва активната част от деня, който ще бъде изцяло белязан от планетата Венера.

Не само, че днес е петък, денят управляван от Венера, но и поради напрегнатия аспект между Венера и Плутон. Денят ще е много емоционален. В личните отношения може да бушуват много страсти, ревност и дори нетърпимост. Това ще бъде голямо изпитание за всички връзки, които в момента има кризиси и напрежения.

Същото важи и за партньорствата и бизнес-връзките. Ще има сериозни обсъждания на тема финанси и други материални въпроси.

Точно днес не е подходящият ден за изясняване на отношения, защото може да се влошат още повече.

Денят е динамичен и ползотворен и ако не бъдете въвлечени в горе упоменатите преживявания и сценарии, ще останете доволни от постигнатото.

Принципно до края на седмицата ще имаме такива активни и възторжени дни, въпреки че Луната силно вече намалява и на 30 май очакваме новолуние в 10-тия градус на Близнаци. Това ще е така,  защото в неделя очакваме съвпад между Марс и Юпитер, в 4-тия градус на Овен. Това е чудесен аспект за всеки, който иска да активизира своя социален и духовен живот. Да отвори хоризонтите си за бъдещето.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС06.20 ч. – 09.24 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.