27 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Един ден след затъмнението и пълнолунието все още ще усещаме неговото влияние. Ако все още се чувствате напрегнати и нервни или ви се случват изненадващи, непредвидени неща, някои от които дори ви стресират, не се учудвайте, това са все още отгласи от лунното затъмнение.

В 18 ч. Венера е в нехармоничен аспект с Нептун. Възможно е да настъпят разочарования в любовта, приятелствата и партньорствата. Венера отговаря и за финансите, затова бъдете двойно по-внимателни, ако освен емоционално, сте обвързани и финансово с партньора си.

Този аспект се случва в картата на самото затъмнение, което означава, че ще бъде в сила дълго време. Пазете се от заблуди и илюзии свързани с любовта, бизнеса или творчески проекти. Непременно проверявайте предложенията и не се впускайте прекалено доверчиво.

Опасно е да влизате в двойнствени отношения или тайни връзки, защото те ще ви носят само разочарования и страдания. Постарайте се точно сега да не започвате нови любовни отношения, защото ще са белязани със същите емоции и няма да са продължителни и надеждни. А, изкушения ще има достатъчно и мнозина няма да послушат тези предупреждения, защото ще са под омаята и илюзиите на Нептун.

Отново напомням и за рисковите финансови операции и сделки, проверявайте къде отиват парите ви, може да попаднете в престъпни схеми. Не забравяйте, че все още действа затъмнението и то ще засили всички тези проявления на Венера и Нептун.
Най-добре се отработва този аспект с творческа и духовна работа.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.36 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв