27 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.34 ч. сутринта Луната навлиза в Лъв.  До 13.30 ч. е в напрегнат аспект със Сатурн, който ще потиска настроението, ще ни ограничава и създава временни забавяния и отлагания.

С нещо или някого ще трябва да се съобразите. В тези часове не си организирайте срещи и разговори, защото ще протекат трудно и с неловки мълчания и неразбиране на гледните точки.

Хубавата част на деня започва след 14 ч., когато вече Слънцето и Луната ще са в хармоничен аспект, който бързо ще оправи тонуса и ще възвърне жизнените сили.

До края на деня бързо ще се свърши това, което сутринта е било почти невъзможно.

Късно вечерта, ако все още сте будни, след 22.30 ч. до след полунощ да се внимава с нервните изблици, защото може да си навредите. Лесно ще изгубите хармонията, която така трудно сте градили.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.07 ч. – 09.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел