27 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази неделя ще е динамична и напрегната. Внимателно си подбирайте ангажиментите и не ходете там, където може да възникнат спорове и противопоставяне на мнения.

Програмата за деня изглежда така:

  • За най-ранобудните от утринта до 9 ч. ще имат възможност да осъзнаят най-важните тенденции за следващите две седмици и да си направят планове за тях;
  • След това от 12 ч. има опасност от спорове и конфликти на семейна и битова тематика, тук много да се внимава, защото може да ви се изплъзнат думи, за които после да съжалявате;
  • От 12 до 15 ч. ще настъпи спад в енергията и настроението, ще има склонност към негативни мисли и осъдителни реплики, гледайте да не попаднете в минното поле на песимизма;
  • От 15 ч. до 18 ч. отново стъпваме на полето на семейните напрегнати обстоятелства, нервност и припряност;
  • Едва след 18 ч. до 22.09 ч. настава спокойствие, мир и хармония и всичко това, което ви е дразнело ще се разреши спонтанно.

След 22.09 ч. Луната вече ще е без курс до вечерта в понеделник. За утре не планирайте нищо важно, защото няма да има добър резултат.

ВНИМАНИЕ! Днес в 7.28 ч. сутринта, Венера, планетата на любовта, партньорствата, приятелствата, творчеството, хармонията и финансите преминава в зодия Лъв до 22 юли 2021 г.

Повече за Венера в Лъв прочетете ТУК:

Който иска, може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активизира потока на любовта и финансите. Този ритуал може да го проведете на 27 и 28 юни. Повече подробности за това прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 22.09 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв