27 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби, напрежението от пълнолунието е спаднало, сега вече спокойно ще се прецени най-верният ход.

От днес може да се построи правилната интуитивна програма за следващите две седмици, подходяща именно за вас. Фокусирайте се в това направление.

От сутринта може да постъпят неочаквани, положителни новини и предложения засягащи семейството. Почти целият ден ще е разнообразен и динамичен. спонтанно ще се разрешават различни битови и семейни ситуации. Може да постъпят оригинални идеи, които е добре веднага да реализирате. Днес и утре до обяд е подходящо време за творчески дейности.

Денят е благоприятен, аспектите са хубави както за работа, така и за почивка, зависи къде се намирате.

Емоциите ще са водещи, затова внимавайте в какви теми си фокусирате вниманието, защото може още от сутринта да бъдете въвлечени в дадена тема, от която цял ден няма да можете да се освободите. Наблюдавайте поне тази тема или събитие да са положителна, добронамерена и градивна.

Вечерта след 20 ч. се засилва релаксиращото влияние на Нептун, затова не взимайте важни решения късно вечерта, няма да са обективни. Но, за сметка на това вечерта е чудесна за творчески занимания, духовни и медитативни практики. В това число и за нетрадиционни методики на лечение.

Ако правите делови планове за утре 28 юли, то нека да са за след 13 ч. нататък, защото до тогава Луната е без курс.

В този ден – на 27 юли всичко се мултиплицира (напомням, че такива дни бяха 23 и 25 юли), както доброто, така и лошото, следете за своите постъпки и най-вече мисли. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

КАК ДА АКТИВИЗИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ?

ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ, ДНЕС МОЖЕ ДА СЪЖИВИТЕ И АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: 27 юли.

ВАЖЕН СЪВЕТ: Ако усетите забавяне в приходите ви, липса на средства, ако бизнесът временно не върви, най-добрата активация в това направление е, да дарите някаква сума пари с благословия, например: „Бъди богат, бъди щастлив, бъди здрав!“. Или кажете универсалната духовна формула: „Бог богат и аз богат!“ Това не трябва да са буквално последните ви пари, даряващия никога не трябва да дава последните си пари, но една малка част от тях, ако дарите като я благословите преди това, пожелаете нещо хубаво, тогава направеното добро ще се мултиплицира и ще се върне към вас преумножено.

Няма значение дали ги давате на просяк на улицата (само не го гледайте в очите и не го докосвайте), дали давате бакшиш или правите дарение за нуждаещи се организации и хора, за развитие и обучение, важното е да ги дадете с желание и благословия, с отворено сърце. Тогава да знаете, че сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Човек колкото повече дава, повече получава. Така работи Вселената. Това е вселенски закон.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв