27 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в Рак, важен сигнал да се фокусираме в семейната тематика, да обърнем внимание на децата и родителите и да придвижим документи за имоти и да се погрижим за управлението им.

Денят е ползотворен и ефективен, предстоящото пълнолуние ще ускорява всички събития, ще се задвижват и реализират бързо, но това ще носи и голямо емоционално напрежение.

Емоционалната част на деня ще настъпи след 15 ч., когато може да се усеща и неудовлетворение, лека раздразнителност и капризност, както в личен план, така и от обкръжаващата среда.

Обърнете внимание, че след 20 ч. вечерта времето вече не е ефективно.

Намираме се в зоната на неочакваните обрати, оригиналните хрумвания и възможност за нов подход към житейските събития. До края на януари ще сме по въздействието на тези нови енергии, които могат да преобразуват ежедневието както у дома, така и в работата.

Необходимостта от свобода, самостоятелност и независимост, ще е главната тема до края на месеца и точно това ще е причина за повечето конфликти.

В четвъртък вечерта настъпва пълнолуние в Лъв, което още повече усилва процесите на промяна. Най-важното е, че става видима необходимостта от нов подход, появяват се нова гледна точка и нови възможности.

Трудно е управлението на тези енергии, защото ако се съпротивлявате или ви е страх от новото, те може да станат враждебни и конфликтни. Да се сблъскате с непримирими противоречия с партньори и началници.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.56 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв