27 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 10.18 ч. настъпва пълнолуние в 9° Дева. Това пълнолуние ще подпомогне да се разяснят ситуациите и казусите, които до момента са били неуточнени. Това пълнолуние ще подпомогне и в заздравяването на отношенията, особено след като се уточнят настъпилите недоразумения. Днес и утре е отлично време да обърнете внимание на здравето си, да се избавите от неприятни привички, които го саботират.

Внимавайте да не прекалите с критиките и перфекционизма, не предявявайте безкрайни претенции, защото всичко ще изглежда силно дразнещо и преувеличено. Не се опитвайте в един ден да поправите всички грешки и недостатъци, особено у другите.

Най-доброто, което може да направите е, да си направите анализ на вашите собствени желания. Сега е чудесно време да въведете ред в кореспонденцията си, в служебните и лични дела, за да сте наясно какво е наистина важно и какво трябва да остане.

Това пълнолуние ще даде възможност на мнозина да се качат няколко нива нагоре, да променят сполучливо своя статут.

За представителите на Дева и Риби това пълнолуние ще бъде важно и за личните отношения, много неща ще се изяснят. За Близнаци и Стрелци, също така ще е важно, но провокациите ще са по-остри, може да настъпят конфликти.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА ПЪЛНОЛУНИЕ!

Който иска може да започне лунната диета от 6 ч. сутринта на 27 февруари до 6 ч. сутринта на 28 февруари.

Ако имате опит с диети и гладуване, може да продължите диетата до 15 ч. на 28 февруари. За диетата: непременно спрете месото и храните с животински произход.

Храната да е лека, предимно зеленчуци и плодове. Който може да издържи, диетата може да е само с течности, за да се пречисти и разтовари организма.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв