27 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с хармоничната Луна във Везни, която ще сложи още по-силен акцент след изминалите дни на любовта и взаимоотношенията.

Добрата новина за деня е, че имаме хубав аспект между Меркурий и Нептун, който ще хармонизира общуването. То ще бъде добронамерено, интуитивно и емпатично.

Чудесен ден за творчески дейности, за лечебни и духовни практики, за провеждане на консултации с психолози, астролози, хомеопати и други състрадателни, добри, образовани консултанти, които са в състояние да помогнат и да дадат правилни отговори.
Днес, както и вчера е ден с финансова активност.

В такъв ден ако подарите пари или ваучери във връзка с празниците, ако извършите някакви други финансови операции и плащания те ще ви се възвърнат много бързо и то преумножени. Само не купувайте акции, криптовалути и други инвестиционни продукти, сега за това периодът е крайно неподходящ. Оставете тези инициативи за след 4 февруари. Добре е и тогава да обърнете внимание дали са хубави аспектите и да се прави в дните на финансова активност, които може да намерите на моя сайт ето ТУК.

ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА! От 19 декември до 29 януари Венера е ретроградна. Ето повече инструкции за това ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел