27 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци, чудесно време за кратки пътувания, разходки на чист въздух, практикуване на дихателни упражнения. Днес и утре са дни на въздуха и светлината, непременно намерете време да се движите, да спортувате и да засилите своя имунитет.

Днес аспектите са хармонични, отлична възможност да се анализира всичко до момента, за да се съберат сили и мотивация за наближаващата Нова Година.

Следете днес и утре за постъпване на креативни мисли и идеи. Може да ги чуете, случайно да ги доловите от радио, телевизия или интернет, или на вас да хрумнат. Непременно им обърнете внимание и си ги запишете дори, за да имате възможност после обстойно да ги обмислите. Това може да се окаже началото на нов етап в близко бъдеще.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв