27 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще е  ефективен само до 15 ч., след това Луната ще бъде без курс до 20.38 ч., не правете нищо важно в този интервал.

От сутринта до 15 ч. ще са активни и много продуктивни часове, когато може да се свърши голямо количество работа и то бързо.

От сутринта сме под енергичното въздействие на Луната и Марс. Нараства физическата активност и издръжливост. Който има възможност непременно да отдели време за спорт и фитнес.

Наблюдавайте събитията в часовете от 12-14 ч., появилите се тогава казуси и евентуални трудности и провокации, ще са актуални и през следващата седмица.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.00 ч. – 20.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв